Tilbud
Spar 87,80 DKK

PHARMA Cobalamin vitamin B12 creme, regenererende 100ml.

Stykpris v/ 1 stk. 239,00 DKK 279,00 DKK

Stykpris v/ 2 stk. 215,10 DKK 279,00 DKK Stykpris v/ 3 stk. 191,20 DKK 279,00 DKK

Vejl. udsalgspris 279,00 DKK


Ingrediens:
Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Glycerin, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Triethanolamin, Allantoin, Carbomer, Stearic Acid, Sodium Lauroyl Glutamate, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Cyanocobalamin
 


Lagerstatus: Levering 1-2 hverdage - FRI FRAGT på alle ordrer
stk.

PHARMA Cobalamin med vitamin B12 er en creme, der er særdeles velegnet mod eksem- og problemhud. Cremen er et fugtplejemiddel, som lindrer den tørre eller eksemramte hud, hvortil B12 vitaminet styrker hudens forsvar.

 

Den regenererende creme påføres direkte på de udsatte områder, hvor den absorberes, blødgør og bidrager med naturlig fugtighed. Resultatet bliver færre irritationer fra tør, rød eller skadet hud – samt mindre trang til at kradse.

 

PHARMA Cobalamin er danskproduceret og 100 % vegansk – naturligvis helt fri for parfume og farvestoffer. Cremen kan brugs på hele kroppen af både børn og voksne, som ønsker afgørende fugtpleje mod kronisk eller kløende eksem.

En creme særligt til eksem- og problemhud

Problemer med huden og eksem er ganske almindeligt. Også selv hvis det ikke føles sådan. Hvert år rammes cirka 10% af danskerne med eksem alene på hænderne, mens 15-20% af alle børn og unge har børneeksem i lettere eller sværere grad (kilde: Apoteket.dk).

 

Hudproblemer med eksem og kløe giver ikke kun synlige fysiske irritationer, men kan føre til bekymringer over, hvad andre tænker. Samtidig oplever personer med eksem og kløe ofte søvnproblemer som følge af deres ubehag.

 

PHARMA Cobalamin med vitamin B12 er en regenererende creme, som er udviklet netop for at lindre symptomerne fra eksem. Cremen er fed og dækkende, hvilket er af stor betydning ved netop eksemhud. Samtidig indeholder den B12 vitamin, som har en fremragende – og klinisk dokumenteret - effekt mod kløende tør hud og eksem.

 

Når du smører B12 vitaminet direkte på huden via cremen, sikrer du samtidig en høj koncentration af vitaminet netop på de udsatte områder. Det kan være en fordel, fordi vi udskiller vitaminet fra kroppens fødekilder hurtigere, hvilket forhindrer det i at nå lige så effektivt ud i huden.

PHARMA Cobalamin er for hele familien - 100% vegansk og danskproduceret!

PHARMA Cobalamin creme med vitamin B12 er et dansk og 100% vegansk udviklet produkt - produceret uden brug af hverken parfume, farvestoffer, parabener eller hormonforstyrrende ingredienser.

 

Hvis du døjer med eksem- eller problemhud, bør du undgå cremer med parfume og unødvendige farve- og tilsætningsstoffer. Årsagen er, at eksem ofte er et udtryk for intolerance, og brugen af uhensigtsmæssige produkter meget vel kan forværre tilstanden.

 

Brug derfor en fugtgivende creme som PHARMA Cobalamin regenererende creme med vitamin B12, som påføres let og styrker hudens funktion.

 

NB! Bemærk at cremen er lyserød i sin farve, hvilket ikke skyldes tilsætning af farvestoffer, men er B12 vitaminets naturlige farve.  

Hvad siger vores kunder?
Christel siger følgende om cremen:

"Simpelthen den bedste creme 👏 Har prøvet lidt af hvert til min datters hud og dette virker allerede efter 2. påsmøring "

Maja siger følgende om cremen:

"Virkelig overraskende god og mild!
Min datter ses nu uden røde kinder, men nu dejlige bløde"

Annemette siger følgende om cremen:

"Det her er et virkelig godt produkt, og det virker”

Betina siger følgende om cremen:

”Min søn lider af tørre børneeksems pletter på overarme og ben. Efter en lille uge hvor vi smurte flere gange om dagen, er det nu væk og vi smører kun som forbyggende en gang om dagen. ”

Anja siger følgende om cremen:

”Betydeligt mindre uren hud og mindsker mit eksem.”

Henrik siger følgende om cremen:

”Jeg arbejder ude og har tendens til meget tørre hænder. Jeg smører hver dag og har den med på arbejde, det holder mine hænder fri for sprækker og revner.”