Spar 55,80 DKK

PHARMA Cobalamin vitamin B12 creme, regenererende 100ml.

Stykpris v/ 1 stk. 279,00 DKK

Stykpris v/ 2 stk. 251,10 DKK 279,00 DKK Stykpris v/ 3 stk. 223,20 DKK 279,00 DKK

Vejl. udsalgspris 279,00 DKK


Ingrediens:
Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Glycerin, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Triethanolamin, Allantoin, Carbomer, Stearic Acid, Sodium Lauroyl Glutamate, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Cyanocobalamin
 


Lagerstatus: Levering 1-2 hverdage - FRI FRAGT på alle ordrer
stk.

Om Pharma Cobalamin

PHARMA Cobalamin med vitamin B12 er en creme, der er særdeles velegnet mod eksem- og problemhud. Cremen er et fugtplejemiddel, som lindrer den tørre eller eksemramte hud, hvortil B12 vitaminet styrker hudens forsvar.

 

Den regenererende creme påføres direkte på de udsatte områder, hvor den absorberes, blødgør og bidrager med naturlig fugtighed. Resultatet bliver færre irritationer fra tør, rød eller skadet hud – samt mindre trang til at kradse.

 

PHARMA Cobalamin er danskproduceret og 100 % vegansk – naturligvis helt fri for parfume og farvestoffer. Cremen kan brugs på hele kroppen af både børn og voksne, som ønsker afgørende fugtpleje mod kronisk eller kløende eksem.

NB! Bemærk at cremen er lyserød i sin farve, hvilket ikke skyldes tilsætning af farvestoffer, men er B12 vitaminets naturlige farve.  

En creme særligt til eksem- og problemhud

Problemer med huden og eksem er ganske almindeligt. Også selv hvis det ikke føles sådan. Hvert år rammes cirka 10% af danskerne med eksem alene på hænderne, mens 15-20% af alle børn og unge har børneeksem i lettere eller sværere grad (kilde: Apoteket.dk).

 

Hudproblemer med eksem og kløe giver ikke kun synlige fysiske irritationer, men kan føre til bekymringer over, hvad andre tænker. Samtidig oplever personer med eksem og kløe ofte søvnproblemer som følge af deres ubehag.

 

PHARMA Cobalamin med vitamin B12 er en regenererende creme, som er udviklet netop for at lindre symptomerne fra eksem. Cremen er fed og dækkende, hvilket er af stor betydning ved netop eksemhud. Samtidig indeholder den B12 vitamin, som har en fremragende – og klinisk dokumenteret - effekt mod kløende tør hud og eksem.

 

Når du smører B12 vitaminet direkte på huden via cremen, sikrer du samtidig en høj koncentration af vitaminet netop på de udsatte områder. Det kan være en fordel, fordi vi udskiller vitaminet fra kroppens fødekilder hurtigere, hvilket forhindrer det i at nå lige så effektivt ud i huden.

PHARMA Cobalamin er for hele familien - 100% vegansk og danskproduceret!

PHARMA Cobalamin creme med vitamin B12 er et dansk og 100% vegansk udviklet produkt - produceret uden brug af hverken parfume, farvestoffer, parabener eller hormonforstyrrende ingredienser.

 

Hvis du døjer med eksem- eller problemhud, bør du undgå cremer med parfume og unødvendige farve- og tilsætningsstoffer. Årsagen er, at eksem ofte er et udtryk for intolerance, og brugen af uhensigtsmæssige produkter meget vel kan forværre tilstanden.

 

Brug derfor en fugtgivende creme som PHARMA Cobalamin regenererende creme med vitamin B12, som påføres let og styrker hudens funktion.

Det siger vores kunder

Christel: "Simpelthen den bedste creme 👏. Har prøvet lidt af hvert til min datters hud og dette virker allerede efter 2. påsmøring."

 

Maja: "Virkelig overraskende god og mild! Min datter ses nu uden røde kinder, men nu dejlige bløde."

 

Annemette: Det her er et virkelig godt produkt og det virker"

 

Betina: "Min søn lider af tørre børneeksems pletter på overarme og ben. Efter en lille uge hvor vi smurte flere gange om dagen, er det nu væk og vi smører kun som forbyggende en gang om dagen"

 

Anja: "Betydeligt mindre uren hud og mindsker mit eksem"

 

Henrik:"Jeg arbejder ude og har tendens til meget tørre hænder. Jeg smører hver dag og har den med på arbejde, det holder mine hænder fri for sprækker og revner"

 

100% veganske ingredienser

Pharma Cobalamin cremen er lavet af 100% veganske ingredienser. Nedenfor kan du læse om nogle af ingredienserne og deres egenskaber. Derudover er cremen:

  • Parabenfri
  • Fri for syntetiske farvestoffer
  • Parfumefri
  • Fri for kemikalier
  • Fri for hormonforstyrrende stoffer
  • Ikke testet på dyr

Cremens ingredienser

B12-vitamin / Cyanocobalamin: Forbedrer hudens elasticitet og glathed. Reducerer rynker og fine linjer. Korrigerer og forebygger tør hud. Lindrer forbrændinger. Har en regenerativ og helende effekt.

 

Vitamin E / Tocopherol: Hjælper med at opretholde hudens hydrering og elasticitet. Forbedrer hudens mikrocirkulation. Beskyttende og anti-inflamatorisk. Beroliger huden ved solskolding.

 

Abrikoskerne olie / Prunus Armeniaca Kernel Oil: Absorberes let af huden og hjælper med at blødgøre den. Særlig egnet til sensitiv og tør hud.

 

Solsikke frøolie / Helianthus Annuus Seed Oil: Blødgør huden og hjælper med at genopbygge, styrke og berolige huden.

 

Allantoin: Lindrer og mindsker irritation på huden. Opretholder hudens naturlige fugtbalance og stimulerer cellefornyelse. Derfor er Allantoin i gammel tid brugt til sårheling. Særlig egnet til sart, skadet og irriteret hud, herunder eksem, akne og psoriasis.

 

Caprylyl Glycol: Tilfører fugt til huden og hjælper huden med at absorbere cremen.

 

Cetearyl Alcohol: Blødgørende og lindrende virkning på huden.

 

Glyceryl Stearate: Giver huden et blødt og glat udseende, og bremser samtidig hudens tab af fugt.

 

Glycerin: Er fugtgivende og fugtbevarende. Virker blødgørende på huden.

 

Sodium Lauroyl Glutamate: Renser skånsomt huden og er særligt egnet til sensitiv hud.

 

Stearic Acid: Blødgør og smidiggører hudens overflade.

Kunder der har købt dette produkt har også købt

Hvad siger vores kunder?
Christel siger følgende om cremen:

"Simpelthen den bedste creme 👏 Har prøvet lidt af hvert til min datters hud og dette virker allerede efter 2. påsmøring "

Maja siger følgende om cremen:

"Virkelig overraskende god og mild!
Min datter ses nu uden røde kinder, men nu dejlige bløde"

Annemette siger følgende om cremen:

"Det her er et virkelig godt produkt, og det virker”

Betina siger følgende om cremen:

”Min søn lider af tørre børneeksems pletter på overarme og ben. Efter en lille uge hvor vi smurte flere gange om dagen, er det nu væk og vi smører kun som forbyggende en gang om dagen. ”

Anja siger følgende om cremen:

”Betydeligt mindre uren hud og mindsker mit eksem.”

Henrik siger følgende om cremen:

”Jeg arbejder ude og har tendens til meget tørre hænder. Jeg smører hver dag og har den med på arbejde, det holder mine hænder fri for sprækker og revner.”