Danske kvalitetsprodukter for en sundere hud

PHARMA COBALAMIN producerer regenererende creme med aktiv vitamin B12. Vores produkter er udviklet og produceret i Danmark – med fokus på brug til både børn og voksnes hud i det nordiske klima.

Cremen er altid af højeste kvalitet og baseret på 100% vegansk indhold. Den er helt fri for parfume, parabener samt skadelige farve- og tilsætningsstoffer.

Derfor passer den til vores filosofi om sunde, effektive og testede hudplejeprodukter med B12 vitamin - et område vi har stor positiv erfaring med.

Vores mål er at anvende viden om creme og B12 vitaminets yderst gavnlige effekt for at hjælpe personer med problematisk hud eller deciderede hudlidelser. Altid ved brug af gennemtestede ingredienser, der påviseligt beskytter kroppens største organ: huden.

Kontakt os gerne for yderligere information eller spørgsmål.

 

PHARMA Cobalamin er Vegansk og ikke testet på dyr

EU har vedtaget et direktiv der forbyder dyreforsøg på ingredienser til kosmetik samt markedsføring af kosmetikprodukter testet på dyr. Forbuddet blev vedtaget i 2003, og er trådt i kraft i 2013. Nu er loven klar og siger, at ingen produkter der er testet på dyr må sælges i EU.

 

Hvorfor er cremen lyserød?

Cremens flotte lyserøde farve stammer fra netop B12 vitaminet, som kaldes ”det røde vitamin". Der er IKKE tilsat nogen former for farvestof.

 

 

Hvad siger vores kunder?
Christel siger følgende om cremen:

"Simpelthen den bedste creme 👏 Har prøvet lidt af hvert til min datters hud og dette virker allerede efter 2. påsmøring "

Maja siger følgende om cremen:

"Virkelig overraskende god og mild!
Min datter ses nu uden røde kinder, men nu dejlige bløde"

Annemette siger følgende om cremen:

"Det her er et virkelig godt produkt, og det virker”

Betina siger følgende om cremen:

”Min søn lider af tørre børneeksems pletter på overarme og ben. Efter en lille uge hvor vi smurte flere gange om dagen, er det nu væk og vi smører kun som forbyggende en gang om dagen. ”

Anja siger følgende om cremen:

”Betydeligt mindre uren hud og mindsker mit eksem.”

Henrik siger følgende om cremen:

”Jeg arbejder ude og har tendens til meget tørre hænder. Jeg smører hver dag og har den med på arbejde, det holder mine hænder fri for sprækker og revner.”