Naturlig hudpleje - 100% vegansk hudpleje til dig og dit barn

Naturlig hudpleje med B12-vitaminMed naturlig hudpleje, som PHARMA Cobalamin med vitamin B12, får du 100% vegansk hudpleje, der er helt fri for parfume, farvestoffer, parabener, hormonforstyrrende ingredienser og animalske ingredienser. Derudover er hudplejen naturligvis ikke testet på dyr.

 

Naturlig, vegansk hudpleje er perfekt til dig, der gerne vil passe på dig selv og naturen ved at leve så naturligt som muligt. Med hudpleje der er fremstillet af veganske ingredienser passer du på dig selv og reducerer chancen for generende reaktioner fra hudpleje ingredienser.

 

Vores 100% veganske hudpleje, PHARMA Cobalamin er:

Parabenfri

Fri for syntetiske farvestoffer

Parfumefri

Fri for kemikalier

Fri for hormonforstyrrende stoffer

Fri for allergifremkaldende duftstoffer

Fri for petrokemiske olier, som paraffin og silikoneolie

Ikke testet på dyr

De naturlige ingredienser i vores PHARMA Cobalamin creme betyder desuden, at cremen kan bruges af både børn og voksne, og på hele kroppen - på ansigtet, hænderne og resten af kroppen.

 

 

Det siger kunderne om vores veganske hudpleje

  • “Det her er et virkelig godt produkt, og det virker” - Annemette
  • "Betydeligt mindre uren hud og mindsker mit eksem” - Anja
  • “Virkelig overraskende god og mild! Min datter ses nu uden røde kinder, men nu dejlige bløde” - Maja

 

Plej hele kroppen med naturlige ingredienser

Mor og barn der bruger naturlig hudplejeMed PHARMA Cobalamin kan du pleje hele kroppen med naturlige ingredienser. Cremen er nemlig sammensat med en lang række nøje udvalgte veganske ingredienser, der plejer og fugter huden.

 

PHARMA Cobalamin indeholder bl.a følgende veganske ingredienser:

  • Fugtgivende ingredienser: B12-vitamin (cyanocobalamin) dæmper rødme, uren hud og pigmentforandring ved at aktivere hudens cellefornyelse og opretholde hudens naturlige fugtighed. Fugt tilføjes også til allantoin, der lindrer kløe og plejer skadet hud. Derudover er Glycerin også tilføjet, da denne ingrediens optager vand fra luften og genopretter dermed hudens fugtighed.
  • Blødgørende og styrkende ingredienser: Prunus Armeniaca Kernel Oil, Cetearyl alcohol og Stearic acid absorberes af huden og efterlader den blød og silkeagtig. Derudover indeholder cremen Caprylic/Capric Triglyceride, der giver huden glans, uden at den bliver fedtet.
  • Rensende ingrediens: Sodium Lauroyl Glutamate er tilføjet på grund af sine rensende egenskaber, der er særligt egnet til sensitivt hud.
  • Plejende ingredienser til skadet hud: Udover allantoin og B12-vitamin indeholder cremen også E-vitamin (Tocopherol), der plejer solskader og mindsker aldringstegn.

 

Vegansk hudpleje - et naturligt valg for dig?

Du er måske allerede mere eller mindre vegetar eller veganer, køber primært genbrugstøj eller bæredygtigt tøj, og går generelt op i bæredygtighed. Så er naturlige hudplejeprodukter det naturlige valg for dig. Lad også din livsstil komme til udtryk i dit valg af creme til hudpleje.

Med vegansk hudpleje passer du både på dig selv og på dyrene. Derfor er det et oplagt valg til dig, der går op i dyrevelfærd. Da PHARMA Cobalamin cremen er 100% vegansk, indeholder den ikke animalske ingredienser. Af hensyn til dyrene er PHARMA Cobalamin selvfølgelig ikke testet på dyr. Plej din hud med god samvittighed!

 

En creme flere funktioner - naturlig ansigtscreme, håndcreme og bodylotion

Med vores PHARMA Cobalamin creme behøves du ikke gå på jagt efter en masse forskellige creme. Med PHARMA Cobalamin cremen får du både en helt naturlig ansigtscreme, håndcreme og bodylotion. De veganske ingredienser betyder nemlig, at cremen vil være gavnlig for både ansigtet, hænderne og resten af kroppen.

 

Vegansk ansigtscreme: Huden på vores ansigt er et meget følsom og påvirkes af bl.a. det du spiser, stress, kulde og solen. Det kan dog også påvirkes af ingredienserne i din ansigtscreme. Med en naturlig ansigtscreme kan du dog altid være mere sikker på at cremen ikke vil være generende for din hud.

 

Vegansk håndcreme: Vores kunder oplever en gavnlig effekt ved brug af PHARMA Cobalamin som en håndcreme. Henrik siger f.eks. følgende om cremen: “Jeg arbejder ude og har tendens til meget tørre hænder. Jeg smører hver dag og har den med på arbejde, det holder mine hænder fri for sprækker og revner”.

 

Vegansk bodylotion: Mange døjer med tør hud om vinteren, både på ansigtet og hænderne, men også på resten af kroppen. Derfor er det vigtigt, at man husker at pleje sin krop med en god bodylotion, der fugter huden. B12 vitaminet i PHARMA Cobalamin gør netop dette. Creme med B12 vitamin aktiverer nemlig cellefornyelsen i din hud og genskaber dermed hudens naturlige fugtighed. Ved at bruge en vegansk bodylotion sikrer du desuden at cremen ikke indeholder ingredienser, der kan være generende for din hud.

 

Dæmp hudproblemer med vegansk hudpleje

Uren hud, rødme, eksem og lignende hudproblemer kan være et tegn på intolerance mod visse ingredienser i din hudpleje. Det kan dog være svært at identificere årsagen. Den bedste løsning for din hud er derfor at bruge naturlig hudpleje til uren hud, rødme og andre hudproblemer. Creme med naturlige, veganske ingredienser kan bruges af langt de fleste uden bekymring for allergiske reaktioner.

Mange af os døjer desuden med forskellige hudproblemer, som f.eks. tør hud, uren hud og fedtet hud. Vores PHARMA Cobalamin creme har en gavnlig effekt på de fleste hudtyper, fordi B12-vitaminet i cremen går ind og aktiverer hudens cellefornyelse, så huden genskaber sin naturlige fugtighed. Cremen egner sig derfor særlig godt til børn og voksne med sart og sensitiv hud.

Hvad siger vores kunder?
Christel siger følgende om cremen:

"Simpelthen den bedste creme 👏 Har prøvet lidt af hvert til min datters hud og dette virker allerede efter 2. påsmøring "

Maja siger følgende om cremen:

"Virkelig overraskende god og mild!
Min datter ses nu uden røde kinder, men nu dejlige bløde"

Annemette siger følgende om cremen:

"Det her er et virkelig godt produkt, og det virker”

Betina siger følgende om cremen:

”Min søn lider af tørre børneeksems pletter på overarme og ben. Efter en lille uge hvor vi smurte flere gange om dagen, er det nu væk og vi smører kun som forbyggende en gang om dagen. ”

Anja siger følgende om cremen:

”Betydeligt mindre uren hud og mindsker mit eksem.”

Henrik siger følgende om cremen:

”Jeg arbejder ude og har tendens til meget tørre hænder. Jeg smører hver dag og har den med på arbejde, det holder mine hænder fri for sprækker og revner.”