Creme mod børneeksem

Med PHARMA Cobalamin kan du effektivt behandle børneeksem. Der er tale om en regenererende creme med B12 vitamin, som har en klinisk dokumenteret effekt mod tør og eksemplaget hud – herunder børneeksem.

 

 

Børneeksem, som også kaldes for atopisk eksem, er en lidelse, hvor huden er i en meget kløende og tør tilstand. Det viser sig ofte som rødt udslæt, der kan væske, ligesom der kan opstå komplikationer som betændelse. 15-20% af alle børn og unge vil opleve at få børneeksem, mens lidelsen er mere sjælden blandt voksne, eftersom de fleste vokser fra sygdommen efter pubertetsalderen. Små børn bliver hyppigere ramt af den kløende allergiske sygdom, hvorfor det har fået navnet børneeksem.

 

 

Med PHARMA Cobalamin har vi udviklet en creme til børneeksem, som lindrer symptomerne fra eksemet. Cremen er fed og fugtgivende, ligesom den tilføjer B12 vitamin til huden. B12 vitamin har en klinisk dokumenteret effekt mod bl.a. børneeksem og andre atopiske lidelser. Så hvis du søger en creme mod børneeksem, så er du kommet til det rette sted.

 

Symptomer på børneeksem

Mængden og graden af udslæt varierer meget fra person til person. Mens nogle kun har små plamager med eksem enkelte steder, kan andre være plaget på det meste af kroppen. Symptomerne har det også med at svinge. I perioder kan symptomerne nærmest være ikkeeksisterende – og i andre perioder kan eksemet være meget fremtrædende og generende.

 

Yderligere er det udslagsgivende, hvor gammel man er, når lidelsen rammer. Spædbørn vil ofte få små blærer på hænder og kinder. Derudover forekommer eksemet ofte på strækkesider af ben og arme samt i ansigtet. Blandt småbørn, der er ældre end 2 år, er eksemet ofte mere tør og kløende. Her ses eksemet især ved knæhaser, håndled, albuer og ankler. For unge og voksne kan huden ofte også være fortykket enkelte steder. Her forekommer eksemet fortrinsvis på halsen og i ansigtet. Forandringerne på kroppen sker ofte symmetrisk blandt børn og unge.

 

Bliver eksemet skorpebelagt og væskende, er det vigtigt omgående at søge læge. Det kan nemlig være tegn på infektion med stafylokokker, hvorfor det er nødvendigt at blive behandlet med antibiotika.

 

Hvorfor får man børneeksem?

Mor og barn med velplejet hudMan ved ikke helt præcist, hvorfor børn og unge udvikler børneeksem, men man ved, at arvelige faktorer har en stor indflydelse. Der er f.eks. ca. 30 % risiko for at udvikle børneeksem, hvis bare den ene forælder har – eller har haft – lidelsen. Helt op imod 70 % af alle tilfælde af børneeksem skyldes arvelige faktorer.

 

En del børn og unge, der lider af børneeksem, har da også en medfødt genfejl på netop det gen, som styrer produktionen af protein. Proteinet hedder filaggrin, og det er et protein, som har betydning for hudens naturlige barrierefunktion. Opstår der mutationer her, så er kroppen nemlig mere modtagelig for at udvikle en atopisk sygdom som børneeksem.

 

Men udover de arvelige faktorer kan miljømæssige faktorer også fremprovokerer lidelsen. Man bør derfor ikke udsætte sit barn for støv og pelsdyr, hvis barnet er disponeret for at udvikle børneeksem. Hvis huden ikke er tilstrækkelig modstandsdygtig over for bakterier og vira fra støv og pelsdyr, er der nemlig en øget risiko for udvikling af børneeksem.

 

Yderligere bør lange, varme bades bør undgås, da det forværrer tilstanden, og udtørrer huden yderligere.

 

Børneeksem behandling – creme mod børneeksem

En vigtig behandling mod børneeksem er daglig hudpleje med PHARMA Cobalamin. PHARMA Cobalamin er en fugtgivende creme, som plejer og lindrer den eksemplagede hud, mens B12-vitaminet styrker hudens naturlige forsvar. Cremen er danskproduceret og 100 % vegansk. Derudover indeholder den ingen farvestoffer, parabener eller andre hormonforstyrrende ingredienser. Cremens farve er lyserød, men det skyldes ikke farvestoffer – derimod er det B12-vitaminets naturlige farve. Cremen er bl.a. udviklet til det nordiske, kolde klima, som kan forværre eksemramt hud.

 

PHARMA Cobalamin skal smøres direkte på den udsatte hud dagligt – og altid efter bad. Når du gør det, så tilføjer du både fugt og B12 vitamin til huden. Denne kombination er ekstrem effektiv, da det bl.a. sikrer, at huden ikke udtørrer. Følges denne rutine dagligt er der tale om en yderst effektiv behandling af børneeksem.

 

Er huden i en meget forværret tilstand, kan der være nødvendigt at supplere med en creme, som indeholder binyrebarkhormon (steroider). Binyrebarkhormon vil i langt de fleste tilfælde få kontrol over eksemet. Alternativt kan du vælge en hormonfri behandling i form af enten en pimecrolimus-creme eller en tacrolimus-salve. Disse to alternative lægemidler er 100 % hormonfrie – ligesom PHARMA Cobalamin – men henvender sig til personer, som er svært plaget af børneeksem.

Hvad siger vores kunder?
Christel siger følgende om cremen:

"Simpelthen den bedste creme 👏 Har prøvet lidt af hvert til min datters hud og dette virker allerede efter 2. påsmøring "

Maja siger følgende om cremen:

"Virkelig overraskende god og mild!
Min datter ses nu uden røde kinder, men nu dejlige bløde"

Annemette siger følgende om cremen:

"Det her er et virkelig godt produkt, og det virker”

Betina siger følgende om cremen:

”Min søn lider af tørre børneeksems pletter på overarme og ben. Efter en lille uge hvor vi smurte flere gange om dagen, er det nu væk og vi smører kun som forbyggende en gang om dagen. ”

Anja siger følgende om cremen:

”Betydeligt mindre uren hud og mindsker mit eksem.”

Henrik siger følgende om cremen:

”Jeg arbejder ude og har tendens til meget tørre hænder. Jeg smører hver dag og har den med på arbejde, det holder mine hænder fri for sprækker og revner.”