Fugtgivende og regenererende B12 creme

B12 cremeB12-vitamin er en essentiel ingrediens i vores PHARMA Cobalamin creme, der er særligt velegnet til børn. Udover B12-vitamin består cremen af en lang række nærende og plejende ingredienser, der alle er 100% veganske og parfumefri. Dette gør vores PHARMA Cobalamin B12 creme til en effektiv fugtgivende og plejende creme for børn med sensitiv og sart hud, herunder børn med børneeksem.

 

 

Fordele ved at bruge PHARMA Cobalamin B12 creme:

1. Fugtgivende creme, der opretholder hudens naturlige fugtighed. 

2. Dæmpende effekt på rødme og tør hud. 

3. 100% vegansk, parabenfri og parfumefri. 

 

B12-vitaminet giver cremen en regenererende effekt, der opretholder hudens naturlige fugtighed, så huden er blød og smidig. En creme med B12-vitamin kan desuden have en gavnlig effekt på alle hudtyper, der har tendens til tør hud og brug for mere fugtighed.

Den naturlige farve af B12-vitamin er lyserød og derfor er det helt naturligt at PHARMA Cobalamin er lyserød. Der er altså ikke tilføjet farvestoffer.

 

Det siger kunderne om vores PHARMA Cobalamin B12 creme:

“Virkelig overraskende god og mild! Min datter ses nu uden røde kinder, men nu dejlige bløde.” - Maja

 

Simpelthen den bedste creme. Har prøvet lidt af hvert til min datters hud og dette virker allerede efter 2. påsmøring.” - Christel

 

“Min søn lider af tørre børneeksems pletter på overarme og ben. Efter en uge hvor vi smurte flere gange om dagen, er det nu væk og vi smører kun som forebyggende en gang om dagen.” - Betina

 

Køb cremen PHAMA Cobalamin her.

 

Styrk hudens forsvar med en B12-vitamin creme

B12-vitamin styrker hudens forsvar ved at aktivere hudens cellefornyelse og derved genskabe hudens naturlige fugtighed. Ved at anvende B12-vitamin creme regenerer du hudceller, der er beskadiget af blandt andet solen, kulde eller forurening.

Creme med B12-vitamin, som PHARMA Cobalamin, har desuden en dæmpende effekt på rødme og ar, så disse bliver mindre synlige.

 

Klinisk dokumenteret effekt af creme med B12-vitamin

Ligesom Vitamin C og E, fungerer B12-vitamin som en antioxidant, dvs. at det bekæmper stoffer, der er skadelige for kroppen. B12-vitaminet stimulerer hudens cellefornyelse og bekæmper derved skader, der er forårsaget af kulde, sol, stress eller forurening. Derfor har creme med B12-vitamin en klinisk dokumenteret effekt mod tør hud, rødme og eksem, herunder børneeksem.

 

Eksem, tør hud og lignende hudgener kan være forårsaget af kulde, sol, stress eller forurening. Det kan dog også være et tegn på intolerance mod ingredienser i de hudcreme eller parfumer, som du bruger. Ved at bruge en 100% vegansk og parfumefri creme, som PHARMA Cobalamin med B12-vitamin, minimerer du risikoen for gener. Netop derfor er denne creme særlig gavnlig for dig, der har en sensitiv eller sart hud.

 

Læs mere om B12-vitamin på sundhed.dk.

Hvad siger vores kunder?
Christel siger følgende om cremen:

"Simpelthen den bedste creme 👏 Har prøvet lidt af hvert til min datters hud og dette virker allerede efter 2. påsmøring "

Maja siger følgende om cremen:

"Virkelig overraskende god og mild!
Min datter ses nu uden røde kinder, men nu dejlige bløde"

Annemette siger følgende om cremen:

"Det her er et virkelig godt produkt, og det virker”

Betina siger følgende om cremen:

”Min søn lider af tørre børneeksems pletter på overarme og ben. Efter en lille uge hvor vi smurte flere gange om dagen, er det nu væk og vi smører kun som forbyggende en gang om dagen. ”

Anja siger følgende om cremen:

”Betydeligt mindre uren hud og mindsker mit eksem.”

Henrik siger følgende om cremen:

”Jeg arbejder ude og har tendens til meget tørre hænder. Jeg smører hver dag og har den med på arbejde, det holder mine hænder fri for sprækker og revner.”